недеља, 22. септембар 2013.

Forever Bright Toothgel (28)

Alojina pasta za zube sprečava paradentozu, otklanja kamenac, gljivična oboljenja usta i stomatita.



Aloe Vera je već dugo cenjena zbog svojih kvaliteta i mnogostrane upotrebe - uključujući i negu zuba.Zubi će svetlucati sa Forever zubnom pastom , jednom od najboljih pasta za zube koje se mogu naći na tržištu.

Forever pasta za zube sadrži samo visoko kvalitetne sastojke i  formulisana je tako da je cela porodica može koristiti. Pogodna je za vegetarijance budući da ne sadrži nikakve životinjske nusproizvode. Prirodan ukus peperminta i spearminta ostavlja osećaj svežine i čistoće u ustima. Kombinacija Aloe Vera gela i pčelinjeg propolisa umiruje desni i sluzokožu usta i može biti naneta direktno i kada je pranje isuviše bolno.

Godine istraživanja, razvoja i saradnje sa naučnicima i stomatolozima donele su zubnoj pasti optimalan procenat Aloe Vera gela potrebnog za efikasno pranje (čišćenje). Rezultat je formula koja održava svež dah i belinu zuba bez agenasa za izbeljivanje. Cela porodica će voleti ukus paste za zube i osećaj čistoće.

Napomena: ova pasta ne sadrži fluor

https://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/028_Pasta_za_zube_SRB.pdf

https://gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/download/products/2013_Product_Manual/028_Forever_Bright_Toothgel_ENG.pdf


Mirela Vujanović
Independent Distributor
ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com















Check it out at 
https://www.foreverliving.com/marketing/joinnow/applicationForm.doaction=display&store=USA&distribID=360000158781&langID=en
Check it out at       http://www.foreverliving.com?store=USA&distribID=360000158781