среда, 19. март 2014.

Podrška zdravlju štitne žlezde !!!


Forever Aloe Vera Gel™

//gallery.foreverliving.com/gallery/IRL/image/products/gel_small1.jpg

Aloe Vera Gel upotrebljava se kao biostimulans za unutrašnju upotrebu. Zamislite kada biste rasekli list Aloe Vere i njegovu dragocenu, meku srž pojeli neposredno iz lista. Upravo to se dešava ako koristite Aloe Vera Gel. Ovaj Gel je zahvaljujući stabilizatoru koji je zaštićeno vlasništvo firme, potpuno čist i svež, kao što je u prirodi stvoren. Bogat je vitaminima ( u njemu se nalazi čak i B12 vitamin koji je veoma redak), aminokiselinama i mineralima, sadrži sedam aminokiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju ćelija. Zato je Aloe Vera Gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čoveka. ALOE VERA GEL omogućava dobru iskoristljivost hranljivih materija, dobru apsorpciju lekova i ublažava neželjena dejstva lekova.

   

Forever® Gin-Chia®

//gallery.foreverliving.com/gallery/IRL/image/distrib/ginchia_small.jpg

Kombinacija Žen-Šena i zlatne Chia daje snagu, energiju, smanjuje unutrašnju napetost.Ima povoljno dejstvo na rad štitne žlezde.Mnogo je koriste sportisti i astronauti u Rusiji kao adaptivni stimulator izdržljivosti,energije,imuniteta,zdravlja. Reguliše rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.


    

Forever Arctic Sea

//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/376_small.jpg

Kombinujući Omega-3 i Omega-9, on obezbeđuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji može ciljano poboljšati i pružiti podršku održavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi. Forever Arctic Sea je proboj među balansiranim dodacima ishrani, budući da koristi i biljne i životinjske masti da bi izvukao iz svake ono što je korisno. Omega-3 je esencijalna polinezasićena masna kiselina koja se nalazi u lososu, skuši i drugoj morskoj hrani, dok je Omega 9 mononezasićena masna kiselina koja se nalazi u maslinovom ulju. 



Forever Multi-Maca®


//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/215_small.jpg
Maca je bogata vitaminima i mineralima, kao i fitonutrientima koji regulišu nivo hormona u telu.
Kombinacija biljaka Tribidus Terrestris, Mura Puama, Catuaba, L-Argine, Saw Palmetto, Pygeum Africanum,Ko-enzim Q10, Ekstrakt soje,pomažu Maci da lakše, brže i kvalitetnije normalizuju balans hormona u organizmu, čime postepeno nestaju svi problemi nastali njihovim disbalansom.


A-Beta-CarE

//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/054_small.jpg

Vitamin A, vitamin E i selen koji se nalaze u beta-karotinu po najnovijim saznanjima izuzetno su efikasni antioksidansi. Slobodni radikali su hemijski komponenti, koji u našem telu nastaju pod uticajem napetosti, zagađenja vazduha, sunčevog zračenja, stresa i drugih štetnih faktora okoline.A-Beta-CarE su meke kapsule, one su izvor antioksidanata u borbi protiv slobodnih radikala, pomažu pri sprečavanju oštećenja ćelija.




Mirela Vujanović
Independent Distributor
ID 360000158781

 064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com
                          
                                                                                        


Check it out at 




Нема коментара:

Постави коментар