четвртак, 15. август 2013.

Prvi korak za čišćenje organizma je: očistiti probavni sistem !!!

Odlično rešenje za čišćenje probavnog sistema  je : Forever Aloe Vera Gel, Forever Active Probiotic, Forever Fields of Grens



Prvi korak za čišćenje organizma je da se očisti probavni sistem. Odlično rešenje je:

Forever Aloe Vera Gel  015

Aloe Vera Gel upotrebljava se kao biostimulans za unutrašnju upotrebu. Zamislite kada biste rasekli list Aloe Vere i njegovu dragocenu, meku srž pojeli neposredno iz lista. Upravo to se dešava ako koristite Aloe Vera Gel. Ovaj Gel je zahvaljujući stabilizatoru koji je zaštićeno vlasništvo firme, potpuno čist i svež, kao što je u prirodi stvoren. Bogat je vitaminima ( u njemu se nalazi čak i B12 vitamin koji je veoma redak), aminokiselinama i mineralima, sadrži sedam aminokiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju ćelija. Zato je Aloe Vera Gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čoveka. ALOE VERA GEL omogućava dobru iskoristljivost hranljivih materija, dobru apsorpciju lekova i ublažava neželjena dejstva lekova.
Opšta dejstva :
  • ČISTI CREVNE RESICE - omogućava bolju resorpciju hranljivih materija
  • IMUNOSTIMULANS - jača otpornost organizma, prevencija nastanka bolesti, bolesti imunog sistema, autoimune bolesti
  • DETOKSIKACIJA - oslobađa od otrova,alkohola, narkotika ANTIOKSIDANS - oslobađa organizam od slobodnih radikala ( štetne supstance koje se delom stvaraju u našem organizmu, a delom su iz zagađene spoljne sredine)
  • ANTIFLOGISTIK - deluje protiv zapaljenja u organizmu: sva zapaljenja respiratornog trakta,zapaljenja urinarnog trakta, zapaljenja gastro-intestinalnog trakta
  • ANTIKANCEROGENO - svojim opštim dejstvima uklanja uzroke degenerativnih promena, a zahvaljujući polisaharidima, antrakinonima ... doprinosi sprečavanju razvoja i uništenju degenerisanih ćelija
  • ANTIVIRUSNO - protiv virusa ( grip, herpes...)
  • BAKTERICIDNO - pomaže uništenju loših bakterija
  • FUNGICIDNO - iništava gljivice ( izuzetno efikasan kod Candida albicans)
  • GERMICIDNO - uništava larve ( parazite)
  • ADSTRIGENTNO - ima sposobnost da steže površinu oštećene sluzokože i povređene kože
  • ANALGETIČNO - umanjuje bolove
  • STIMULATIVNO - popravlja status psihe i otklanja nesanicu
  • LAKSATIVNO - reguliše stolicu
  • ANTIDIJABETIČNO - smanjuje nivo šećera u krvi kod osoba koje upotrebljavaju tablete ili primaju insulin (zajedno sa tabletama Fields of Greens)
  • ANTIALERGIJSKO - smanjuje alergijske reakcije
  • UV ZAŠTITNO - štiti od pojačanog UV zračenja prouzrokovanog ozonskim rupama
  • PREBIOTIK - podstiče razvoj probiotika ( pozitivnih bakterija) u debelom crevu.
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/04/aloe-vera-gel-015_18.html
 http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Aloe_Vera_Gel_SR.pdf

Forever Active Probiotic  222

Pošto su probiotici sami za sebe vrlo krhki ( toplota i stomačna kiselina ih lako uništavaju), Forever Active Probiotic koristi ekskluzivnu, patentiranu tehnologiju koja obezbeđuje da se jedinstvena kombinacija probiotika, šest blagotvornih vrsta mikroba, oslobodi iz kapsulice tek kada dođe do željenog odredišta - debelog creva. Probiotici u Forever Active Probiotic-u potiču iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium, i to su:

1. LACTOBACILLUS ACIDOPFILUS - sprečava pojavu nepoželjnih organizama, sprečava njihovo umnožavanje i nastanjivanje
2. BIFIDOBACTERIUM LONGUM - izbacuje loše bakterije i smnjuje pojavu gastrointestinalnih oboljenja
3. BIFIDOBACTERUIM LACTIS - snižava nivo pH vrednosti u telu i sprečava porast nepoželjnih oboljenja
4. LACTOBACILLIUS RHAMNOS - štiti intestinalni trakt od nepoželjnih bakterija
5. LACTOBACILLUS BULGARICUS - održavaju čistoću i balansiranost tankog creva
6. LACTOBACILLUS PLANTARUM - čuva osnovne nutritiente, vitamine i antioksidante u borbi protiv nepoželjnih supstanci u našoj hrani.
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/05/forever-active-probiotic-222.html
 http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Active_probiotic_SR.pdf

Forever Fields of Greens  68

Fields of Green sadrži tri najvrednije biljne hrane, koje se nalaze u prirodi, to su: lucerka, mladi zeleni ječam i žito, zajedno sa dodatkom hrom-pikolinata, koji omogućuje dobro funkcionisanje procesa razmene materija.

  • Lucerka sadrži materije važne za organizam, kao što su hlorofil, kalcijum, magnezijum, fosfor i kalijum, sadrži i sve poznate vitamine.Mineralne materije su prisutne u uravnoteženoj meri, što podstiče apsorbovanje. Sem toga, mineralne soli u biljci su bazične i na taj način u sistemu creva deluju neutralizujuće. Zbog velike količine mineralnih materija u biljci, ona se preporučuje za vreme trudnoće kao dopuna ishrani. Lucerka otklanja "jutarnji zamor" koji se javlja zbog nedostatka mineralnih materija.
  • Ječam sadrži veliku količinu kalcijuma, gvožđa, sve važne aminokiseline, vitamin C, flavonoide, vitamin B12, razne druge soli i enzime. Verovatno svi dobro poznajemo široki izbor bio pića od ječma za koje se tvrdi da mogu lečiti sve bolesti. Foreve Living Products vodi računa i otome da ječam bere tada kad je biljka najbogatija hranljivim materijama i da tokom prerade ne uništi njene hranljive materije.
  • Žito je hrana koje je veoma bogata hranljivim materijama. Za žito se takođe smatra da leči mnoge bolesti i da u velikoj meri sadrži vitamine, mineralne materije i elemente u tragovima. Dr. En Vigmor, prva lekarka koja je priznala lekovitu snagu mladog žita kaže da: žito sadrži sve vrste hranljivih materija i da npr. 7 kg žita odgovara 160 kg hranljivih materija odabranog povrća. Struktura molekuka hlorofila u pšenici u velikoj meri slična je strukturi molekule hemoglobina, tj. proteina koji igra ulogu transportera kiseonika u crvenim krvnim zrncima i to obezbeđuje efikasnost hlorofila. Jedina razlika između ova dva jedinjenja je u tome što u molekuli hemoglobina atom metala predstavlja gvožđe, dok je u hlorofilu magnezijum. U eksperimentima, vršenim na anemičnim životinjama, 4-5 dana nakon tretmana hlorofilom broj crvenih krvnih zrnaca je vraćen na normalan nivo.
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/05/fields-of-greens-68.html
http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Fields_of_green_SR.pdf

Mirela Vujanović
Independent Distributor
ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com



Нема коментара:

Постави коментар