четвртак, 7. новембар 2013.

Stanja kičme


Forever Freedom

Sadrži bogate hranljive materije stabilizovanog Aloe Vera Gela sa glukozamin sulfatom i hondroitin sulfatom - dva prirodna elementa koja su se pokazala kao dobra pomoć u održavanju zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.

Veći broj studija ukazuje na to da glukozamin (u količini od 1500 mg dnevno) deluje zaštitno na hrskavicu,usporava propadanje i pomaže obnavljanje hrskavice, jer ima povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova.


http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/04/forever-freedom-196.html

Active HA

Forever Active HA obezbeđuje jedinstvenu hialuronsku kiselinu male molekularne mase, sa hidratantnim i podmazujućim dejstvom što ga uz dodavanje ulja đumbira i kurkume čini jednim od najmoćnijih priirodnih preparata namenjenih za održavanje pravilnog rada zglobova i vlažnosti kože na tržištu.

http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/06/forever-active-ha-264.html

Nature - Min

Nature-Min bogat je elementima u tragovima i makroelementima koji su od izuzetne važnosti za organizam, i u kombinaciji sa sinergično prirodnom bazom morskog taloga u helatnoj formi, obezbeđuju najosnovnije elemente u tragovima. U velikoj količini prisutni makroelementi -npr. kalcijum, fosfor, magnezijum - u proizvodu se nalaze u odgovarajućoj meri. Elementi u tragovima, npr. selen i hrom su prisutni u biološkom obliku i ne sadrže jod. Mineralne materije iz mora potiču iz jedne specifične forme taloga montmorilonita, koji je nastao u formi helata od minerala koji sadrže biljke i životinje mora - npr. morska trava, račići, alge. Nature-Min sadrži sve minerale koji se nalaze u ljudskom organizmu.

http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/10/forever-nature-min-037.html






Нема коментара:

Постави коментар