субота, 21. јун 2014.

Povrede mišićnog tkiva

Preporuka Forever proizvoda za povrede mišićnog tkiva.

  • Otvorene rane
           Aloe First  i   Aloe Vera Gelly - neograničeno

Aloe First
Aloe First®

Aloe First je umirujući sprej koji sadrži više od tri četvrtine filtriranog, stabilizovanog Aloe Vera gela i ekstrakte 11 pažljivo odabranih lekovitih biljaka, čija je lekovitost već dokazana u praksi. Pored toga, u First-u se nalazi i pčelinji propolis sa svojim brojnim lekovitim svojstvima. Svi ovi dodaci u optimalnoj formi dopunjuju širok spektar dejstva prirodnog Aloe Vera gela.

Aloe First - zahvaljujući svom sastavu služi kao prva pomoć kod brojnih povreda kao što su posekotine, nagnječenja, oderotine, opekotine, zapalenje usne duplje, koprivnjača, stomatitis, sinusi,  alergije, za zaustavljanje krvarenja, bolovi u mišićima, isčašenja, grčevi mišića, sportske povrede, paradentoza, ublažavanje bolova, vitiligo, genitalni svrab, te je neophodan u svakoj kućnoj apoteci.


Aloe Vera Gelly
Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly  sadrži čist stabilizovani Aloe Vera Gel uz dodatak prirodnog vitamina E i C kao i alantoina, deluje umirujuće, čini da koža bude glatka i zategnuta. Zahvaljujući svom sastavu žele se brzo apsorbuje i time ubrzava proces ozdravljenja epitela.

Aloe Gelly pomaže kod: raznih vidova povreda, opekotina, oderotina, dermatomikoze, migrene, hemoroida, plikova, bolova zuba, infekcije uva, upale stopala, ojeda, dekubitusa, žuljeva, kurjih očiju, upale probušenih ušiju, ujeda insekata, ojeda od pelena kod novorođenčeta,bubuljica, svraba. Obzirom da ne sadrži masne materije, može se primenjivati i u upornim slučajevima kao što su razne bubuljice, herpes i seborejične površine.

  •  Otoci, hematomi
        Aloe First + Aloe Vera Lotion (plava krema) kod svežih otoka tretirati na 10-
            20 min.Čim koža upije mazati ponovo dok otok ne spadne. Ukoliko postoje i iste- 
            gnuća onda kombinovati sa MSM kremom.

Aloe First
Aloe First®

Aloe First - zahvaljujući svom sastavu služi kao prva pomoć kod brojnih povreda kao što su posekotine, nagnječenja, oderotine, opekotine, zapalenje usne duplje, koprivnjača, stomatitis, sinusi,  alergije, za zaustavljanje krvarenja, bolovi u mišićima, isčašenja, grčevi mišića, sportske povrede, paradentoza, ublažavanje bolova, vitiligo, genitalni svrab, te je neophodan u svakoj kućnoj apoteci.

Aloe Lotion
Aloe Lotion
Aloe Lotion (plava krema) - univerzalna koncentrovana krema za negu kože sa uljem Jojobe i vitaminima C i E, koja hidratiše i umiruje kožu. Kolagen i elastin se dodaju ovoj finoj smeši da pomognu u održavanju gipke i elastične kože.
Delovanje ove kreme je univerzalno. Donosi olakšanje kod svraba, kod bolova u nogama (vene), ujeda insekata, dermatomikoze, bolova glave, problema sa bubuljicama, kao losion posle brijanja. Može se koristiti u kombinaciji sa zelenom kremom i Aloe First-om ili aktivatorom.
Koristi se za vene, kapilare, hemeroide (ako krvare prvo koristiti zelenu kremu), ubode, otoke nogu i zglobova ( treba neprestano mazati dok otok ne spadne). Čudotvorno deluje na suvu, ispucalu i osetljivu kožu, poboljšava kvalitet kože.


Aloe MSM Gel
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/205_small.jpg
Kada ste željni umirujućeg opuštanja, potražite Alojinu MSM kremu. MSM znači metil sumporni metan (Methyl SulfanylMethane)  jedna organska sumporna baza koja se nalazi kod skoro svih živih organizama. U suštini, sumpor je treći makroelement (supstanca) u našem telu.
MSM ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina; primarni je izvor sulfuril grupe kritične u formiranju zdravog vezivnog tkiva i funkcije zglobova. Sama po sebi ima snažno analgetičko i antiflamatorno (protivupalno) svojstvo.
Drugi glavni sastojak Alojine MSM kreme je prirodni stabilizovani Aloe Vera gel. Alojina MSM krema je kombinacija ova dva močna sastojka za umiruuće olakšanje u bilo koje vreme.

Sindrom umora koji prati intenzivne atletske aktivnosti najčešće traje 8-10 dana, uz primenu MSM kreme nestaje u roku od 2-3 dana.


Нема коментара:

Постави коментар