петак, 25. јул 2014.

FAB X

Kto by to nepoznal, ešte si ani poriadne neľahnete do postele a už vám vyzváňa budík. Poviete si, ešte 5 minút, pretože tušíte, že do večera sa NEZASTAVÍTE, až kým znovu padnete unavený do postele. Takýmto spôsobom života dnes žije asi 80% pracujúcej populácie. Máme málo času na veľa práce a na rodinu, domácnosť či záľuby ho zostáva ešte menej. Potrebujeme vytrvalosť, sviežu myseľ a energiu viac ako len 8 pracovných hodín. Mnoho ľudí si túto energiu dopĺňa rôznym spôsobom, od litrov kávy denne, guaranou, či rôznymi sladkými energetickými nápojmi, ktorými sú zaplnené regály v obchodoch.


FAB   X
Tento „trend“ sa bohužiaľ dotýka aj mladistvých a detí, u ktorých pitie
týchto vysoko kalorických bômb je čím ďalej populárnejšie a dajú sa

kúpiť dokonca v školských bufetoch.

Ja sama a mnoho mojich a určite aj vašich známych žije týmto uponáhľaným spôsobom života. Vážim si však svoje zdravie a preto si energiu dopĺňam vysoko účinným, ale zároveň zdraviu prospešným spôsobom, ktorý predstavuje 100% prírodný energetický nápoj Forever Active Boost od Forever Living Products, FAB. Dáva telu okamžitú energiu, vďaka technológii ADX7, ktorá je založená na princípe adaptogénnych prírodných látok a zmesi bylín postupne uvoľňuje aj dlhodobú energiu.

Nebudem porovnávať našu FABku s podobnými produktmi na trhu, pretože pre mňa je absolútne bezkonkurenčná (na internete je veľa článkov a porovnaní, rôznych recenzií a odporúčaní od rekreačných až po vrcholových športovcov a ich trénerov). Stala sa súčasťou môjho každého pracovného dňa, ktorý trvá 10-15 hodín, dáva mi energiu, neškodí môjmu zdraviu, pretože nezaťažuje moje srdce a osviežuje moju myseľ. Pomáha mi udržať bdelosť za volantom a veľmi dobre pôsobí proti bolesti hlavy.

FAB obsahuje prírodný cukor, ale firma myslí aj na ľudí s redukčnou diétou, alebo ľudí, ktorí nemôžu cukor užívať, preto uviedla minulý rok na trh aj FAB X bez cukru a kalórií. Tento článok vznikol v Budapešti na Diamantovom seminári, ktorý pravidelne pre nás organizuje náš nadsponzor Miklós Berkics. Sedím vysoko v hľadisku, kde sedí asi 3000 ľudí z Maďarska, Srbska, Chorvátska, Slovenskej a Českej republiky, Ukrajiny. Snažím sa zrátať, koľko červených a sivých plechoviek sanachádza v dosť plnej Syma aréne, ale keď vidím koľko ľudí prichádza od predajného pultu z vestibulu s celými kartónmi, moja snaha končí:). Zo Slovenska sme cestovali skoro ráno a seminár trval 2 dni.Okrem tradičných prednášajúcich, ako boli Miklós Berkics, Kati a Atilla Gidofälvi, Veronika Lomjanski, sme mali česť vypočuť si Toma Hopkinsa a diamantovú manažérku z Nigérie Kikelomo Apeji. Seminár sa konal bez prestávky a sála bola plná počas celých 2 dní. Prečo? Pretože
sme mali všetci dostatok energie, aby sme si prednášky vypočuli s oduševnením od začiatku až do konca. O každú bystrú „foreverácku“ myseľ sa postarala FABka.

Pre mňa sa stal tento nápoj súčasťou môjho podnikania v FLP. Kedysi som si ich brala v našej predajni niekoľko kusov k nákupu, teraz mám v kufri auta vždy aspoň 2-3 kartóny. Veľa mojich kolegov v práci vie, na ktoré dvere kancelárie zaklopať, keď dochádza energia:) a veľmi rada a často ju aj darujem, pretože viem, že niekoho vždy postaví na nohy.


My vo Forever vieme čo je dobré. 

Podeľme sa o to dobré aj s ľuďmi, ktorým to môže pomôcť. 
 Niekedy jedna darovaná FABka urobí väčší efekt, ako 100 slov :)

Na zdravie priatelia,
Mgr. Veronika Grigová 
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/download/2013_New_Products_PDFs/440_FABX_ENG.pdf

Mirela Vujanović
Independent Distributor
ID 360000158781

 064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com
                                                                                        





















Нема коментара:

Постави коментар