понедељак, 19. август 2013.

Forever Calcium (206)


Forever Calcium - Kalcijum citrat formula

Kalcijum je veoma važan mineral koji učestvuje 2% u celokupnoj masi našeg tela. Najviše ga ima u zubima i kostima, dok se ostatak nalazi u nervnim ćelijama, krvi i ostalim telesnim tečnostima. Kalcijum kosti i zube čini jačim i čuva ih od propadanja, ali takođe obezbeđuje koagulaciju krvi, kao i prenos nervnih impulsa. Važan je takođe za funkcije mišića 
kao i za regulaciju hormona uključujući i insulin.

Forever Kalcijum sa ukusom vanile obezbeđuje 100% dnevnih potreba organizma. Kalcijum citrat kombinovan sa vitaminom D ( holikalciferol ) i magnezijum oksidom obezbeđuju maksimalnu apsorbciju. Dve tablete Forever Kalcijuma uz doručak i dve uz večeru lak su način da obezbedimo dnevne potrebe organizma za kalcijumom i magnezijumom.

Magnezijum pored toga što je važan da obezbedi dobro resorbovanje kalcijuma je mineral koji je važan za pravilan rad nerava i mišića, kao i za pretvaranje šećera iz krvi u energiju. Takođe je poznat i kao antistresni mineral, te pomaže u suzbijanju depresivnih stanja.Sprečava stvaranje naslaga kalcijuma u krvnim sudovima, kao i kamena u bubregu i žuči.

Kalcijum je najvažniji mineral koji daje čvrstinu kostima. Deca i tinejdžeri imaju posebnu potrebu za kalcijumom u svojoj ishrani kako i pre a posebno za vreme tinejdžerskog doba deca maksimalno skladište kalcijum u svojim kostima, to pomaže kao prevencija u problemima koji se javljaju kasnije u životu uključujući i redukciju koštane mase. Tinejdžeri, a posebno devojčice, mogu da imaju pojačan rizik od nerazvijenih i slabih kostiju kao i druge štete po zdravlje. Kalcijum u kostima počinje da se smanjuje na početku zrelog doba, a naročito kod žena progresivno opada u vreme menopauze. Adekvatan dijetetski kalcijum može u ovom slučaju da umanji gubitak istog iz organizma. U dijetetskoj ishrani je kalcijum posebno važan jer podstiče organizam na sagorevanje masti i zaustavlja stvaranje masnih naslaga.

Procene pokazuju da 30 do 50 miliona amerikanaca je netolerantno na laktozu ( vrstu šećera), ne mogu da je svare. Pošto se laktoza nalazi i u mleku i mlečnim proizvodima, on blokira i resorpciju kalcijuma. Za pojedince koji su alergični ili netolerantni ( mleko im ne prija) kao i za one koji ne vole mlečne proizvode, kalcijum kao dopuna je neophodna opcija.

Forever Kalcijum je visoko koncentrovana formula koja obezbeđuje 100% dnevnih potreba organizma. Napravljen sa ukusom vanile, obezbeđuje dnevne potrebe kalcijuma, magnezijuma i vitamina D. Dve tablete Forever Kalcijuma uz doručak i dve uz večeru lak su način da osigurate vaše kosti i zube od propadanja.


View the Forever Calcium Video
http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Calcium_SR.pdf

Pakovanje: 90 tableta
Upotreba: 2 tbl uz doručak i 2 tbl uz večeru



Forever Calcium®


Science has shown that as we age our ability to absorb calcium reduces. In fact some reports indicate that our ability to absorb calcium from our diet declines by 60% from childhood to adulthood. What can you do to promote healthy bones and teeth? New & Improved Forever Calcium® provides the clinically proven quantities of Calcium, Magnesium, Zinc, Manganese, Copper and the Vitamins C & D to help maintain proper bone structure and function.

You depend on the strength of your body every day, and it starts from the inside out. Forever’s new form of calcium, Di-Calcium malate, is most effective at promoting optimum bone building since it stays in the blood stream longer and does not interfere with the natural pH balance in the stomach. Additionally, our proprietary mineral blend is smaller and more absorbable than our previous formula.

New & Improved Forever Calcium® uses superior forms of calcium and other patented high performance minerals to ensure maximum absorption and bioavailability. To combat our declining ability to absorb calcium as we age, a comprehensive supplement is vital to help protect against bone loss. Forever Calcium® can help you feel assured that you are relying on the highest quality ingredients to support your health.

  • * Provides Calcium, Magnesium, Zinc, Manganese, Copper and the Vitamins C & D
  • * Ensure maximum absorption and bioavailability

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.View the Forever Calcium Video
Forever Calcium®



Mirela Vujanović
Independent Distributor

ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com

Нема коментара:

Постави коментар