четвртак, 15. август 2013.

Aloe Activator (343)

Samostalno ovaj proizvod se koristi za ispiranje očiju, kao kapi za uvo, kod upale nosnih šupljina, veoma dobro deluje na astmu, bolove u ždrelu, na akne, perutanje kože, za zatezanje kože i na infekcije.  



Aktivator je čista, filtrirana Aloe Vera (sadrži 99,6% Aloe).
FDA je dozvolio korišćenje Aloe Activatora u oftalmologiji, za lečenje raznih bolesti očiju. Aloe Activator osvežava i čisti oko, regeneriše ga, deluje antiinflamatorno i baktericidno. Korišćenjem Activatora kod mnogih neizlečivih očnih bolesti koje dovode inače do slepila, uspešnost izlečenja je bila kod mnogih pacijenata približno 100...%.

  •  Retinitis pigmentosa
  •  Atrophia nervi optici (regeneriše)
  •  Katarakta (siva mrena)
  •  Glaucoma (sindrom povećanog očnog pritiska)
  •  Trachoma (zarazni keratokonjuktivitis)
  •  Blepharitis (zapaljenje rubova očnih kapaka)
  •  Conjuctivitis (upala vežnjače)
  •  Keratitis (upala rožnjače)
  •  Chorioiditis
  •  Herpes corneae
  •  Myopia (kratkovidost)
  •  Fuchs-mrlja
  •  Strabizam (razrokost)

Dr Jerry Lowrence “New England Jornal of Medecine”: Svež, providni gel iz lišća Aloe Vere vrši sterilizaciju i smiruje oko. Ukapavanjem u oko već nakon nekoliko sekundi smanjuje tegobe.
Dr Neville Baron, oftalmolog, nazvao je kapi od Aloe čudotvornim kapima.
Dr Filatow je koristio kapi od Aloe sa velikim uspehom kod teških bolesti oka. Pored toga, po njegovom iskustvu, stimuliše i psihičke funkcije, kao i imunitet.
Dioscorides opisao je u knjizi “De Materia Medica” izvanredne efekte Aloe u lečenju bolesti oka.

UPOTREBA: Jednom dnevno po jedna kap u svako oko. Može se ukapavati i dva puta dnevno (ujutro i uveče).

PAŽNJA: Nakon ukapavanja, oko desetak sekundi peče, što je normalna reakcija i vremenom se svako, pa čak i deca naviknu na to.
Kapi se mogu koristiti tek mesec dana nakon operacije, ukoliko sočiva nisu ugrađena. Pre upotrebe aktivatora, sočiva morate skinuti. Kod ugrađene timpanoplastike – kapi se ne mogu koristiti.

Samostalno ovaj proizvod se koristi za ispiranje očiju, kao kapi za uvo, kod upale nosnih šupljina, veoma dobro deluje na astmu, bolove u ždrelu, na akne, perutanje kože, za zatezanje kože i na infekcije. Koristi se 1-4 puta dnevno. Može se naizmenično kombinovati sa zelenom ili plavom kremom, a može se koristiti kao oblog sa celofanom.

Activator se takođe koristi i za negu lica, ali u lekovite svrhe. Nanošenjem dva puta nedeljno na potpuno čistu kožu lica (dobro i temeljno očišćenu), reguliše rad lojnih žlezda, pa tako od masne ili suve kože pravi normalnu. Takođe aktivira i podstiče regeneraciju ćelija kože lica. Kompletno uputstvo za korišćenje Activatora u kozmetičke svrhe nalazi se u okviru kompleta FLEUR DE JOUVENCE.


Upotrebljava se i u otorinolaringologiji, kod upalnih i alergijskih promena u uhu, seboreičnih promena u ušnom kanalu, kao i regeneracija usne sluzokože. Reguliše lučenje lojnih žlezda (3 x 2 kapi dnevno).



https://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/343_Activator_SRB.pdf

https://gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/download/products/2013_Product_Manual/343_Aloe_Activator_ENG.pdf

http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2014/06/eyes-for-good-eye-health.html

Mirela Vujanović
Independent Distributor

ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com




Check it out at 
https://www.foreverliving.com/marketing/joinnow/applicationForm.doaction=display&store=USA&distribID=360000158781&langID=en

Check it out at       http://www.foreverliving.com?store=USA&distribID=360000158781



Нема коментара:

Постави коментар