недеља, 21. јул 2013.

Forever PRO 6 (263)

Forever PRO 6 - reguliše rad prostate 


Forever PRO 6 je mešavina šest vitamina, minerala i biljaka namenjenih prostati. Prostata je žlezda veličine oraha i nalazi se ispod bešike. Mnogi muškarci starosti preko 40 godina osetili su poboljšanje stanja prostate upotrebom prirodnih preparata. Saw Palmetto i Pygem Extract sadrže esencijalne masne kiseline i sterole koji su neophodni za pravilan rad prostate.

Vitamin E, selen i likopen ( iz paradajza) su snažni antioksidanti koji pomažu ispravnom funkcionisanju prostate tako što sprečavaju razorno dejstvo slobodnih radikala.

Beta sitosterol dodatno doprinosi pravilnoj funkciji prostate, smatra se da doprinosi i održavanju nivoa dobrog holesterola.

Saw Palmetto (Serenoa repens) je palma koja raste u Severnoj Americi i to na jugoistočnoj obali Atlantika. Plod, tačnije sitne bobice ove palme pokazale su se izuzetno efikasne kod uvećane prostate i ćelavosti. Deluje kao anti-androgen.

Pygenum Africanum je zimzeleno drvo koje raste u višim oblastima centralne i južne Afrike. Koristi se za smetnje sa mokrenjem. Dokazano je da ima tri sastojka koji mogu pomoći kod uvećane prostate.Njegova dejstva su:
- smanjuje upalu i otok prostate,
- smanjuje probleme sa mokrenjem,
- pomaže u jačanju seksualne aktivnosti.

Iskorišćavanjem moći ovih blagotvornih sastojaka i njihovim koncentrisanjem u proizvod koji se jednostavno koristi, FLP je proizveo najjače prirodno sredstvo za ispravno funkcionisanje prostate na tržištu danas.

Način upotrebe: tri tablete dnevno kao dodatak ishrani
Pakovanje: 90 tableta


http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Pro_6_SR.pdf


Mirela Vujanović
Independent Distributor

ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com




Нема коментара:

Постави коментар