уторак, 4. фебруар 2014.

Sonya Skin Care Kit ( 282 )




SkinCare

nega kože

Koža je sastavni deo vašeg tela. Ona izražava sve što se dogadja u organizmu i potrebna joj je vaša pomoć kako iznutra tako i spolja. Ishrana, stil života i izbor proizvoda za negu kože utiču na njen dobar ili loš izgled. Nega kože nije jednostavan posao već dugotrajan proces koji ne sme postati zastarela rutina. Učinite najbolje za sebe i svoju kožu, probajte novu, revolucionarnu




SONYA KOLEKCIJU ZA


NEGU KOŽE
  
Sonya kolekcija za negu kože sadrži ona neophodna sredstva, pomoću kojih se u pet osnovnih koraka postiže osveženje i hidratacija kože i tako postiže zdrav i svež izgled. Mleko za čišćenje kože lica, toner za osvežavanje, serum za negu, krema za zaštitu kože i sredstvo za dubinsko čišćenje kože u istoj kolekciji garantuju svežu i sjajnu kožu. Koristite Sonya ponudu u pet koraka, uživajte u toj nezi, jer Vaša koža to zaslužuje!




1. KORAK
PURIFYING CLEANSER


MLEKO ZA ČIŠCENJE LICA 177 ml 

Naše sredstvo za čišcenje lica ima specifičan sastav, jer sadrži aloe veru i voćne ekstrakte, ekstakt limuna i krastavac i zahvaljujući njima, blago i veoma temeljno odstranjuje šminku i nečistoću. Ne isušuje kožu, a posle njegove upotrebe, koža postaje nežna, sveža i čista. Svako jutro i veče čistite kožu sa Aloe mlekom za čišćenje lica.




2. KORAK
REFRESHING TONER 


TONIK ZA OSVEŽENJE 177 ml

Osvežavajući tonik sa ekstraktom belog čaja, ne sadrži alkohol a koži pruža vlažnost i pri tome uspostavlja odgovarajuću hidrantnost.
Nanesite ga nakon čišćenja lica sa Aloe Purifing Cleanserom i vaša koža će momentalno apsorbovati hranljive sastojke stabilizovanog aloe vera gela, ekstrakta lista belog čaja, hijaluronske kiseline, voćnih ekstrakta i krastavca.



3. KORAK
NOURISHING SERUM  
   

SERUM ZA NEGU 118 ml

Aloe hranljivi serum obogaćen belim čajem, ekstraktom kore grane mimoze, tokoferolom ( vitamin E ), glicerinom i vitaminom C održava i nadoknađuje neophodnu vlažnost kože i omogućava da sačuvate vaš mladalački izgled. Lako se nanosi i predstavlja odličnu bazu za Sonya Aloe balansiranu kremu.



4. KORAK 
BALANCING CREAM 
   

KREMA ZA ZAŠTITU KOŽE 71 g

Sadrži Aloe veru i druge agense (hijaluronsku kiselinu, vitamin E, ekstrakt limuna i beli čaj) koji neguju kožu kao i izuzetne komponente koje joj pružaju vlažnost i time obezbeđuju savršenu vlažnost i sjaj. Koristite svako jutro i veče posle Aloe seruma za negu.



5. KORAK

DEEP-CLEANSING EXFOLIATOR  

SREDSTVO ZA DUBINSKO ČIŠCENJE KOŽE 118 ml

Povremeno je koža željna dubinskog čišcenja, ali je i tada veoma važno da izbegnete sredstva sa agresivnim sastojcima, koji mogu izazvati iritaciju. Naš proizvod za dubinsko čišćenje kože, ima blagotvorno dejstvo i svojim sastavom Aloe vere i kuglicama prirodne jojobe, obezbeđuje savršeno rešenje. Koristite nedeljno dva puta, posle Sonya Aloe mleka za čišćenje lica.


ZANIMLJIVOSTI:

Beli čaj

       Ekstrakt belog čaja predstavlja pravu retkost među supstancama i to iz dva razloga. Radi se o veoma retkoj biljci koja raste isključivo u kantonu Fujian u Kini i moguće ju je brati u proleće samo tokom nekoliko dana. Proizvodi koji sadrže ovaj poseban sastojak znatno su skuplji, jer je biljka izuzetno retka, teško se bere i ekstrakt od pupoljka je skupocen. Ekstrakt od belog čaja je supstanca koja najbolje sprečava starenje. Najintenzivnija je materija koja se dobija od pupoljka koji se još nije otvorio i kada je još u beloj opni, po čemu je i dobila svoj naziv.
       Za vezivna tkiva kože beli čaj predstavlja najjaču zaštitu od negativnog dejstva okoline. Izuzetno je bogat antioksidantima koji poništavaju štetno dejstvo slobodnih radikala i tako sprečavaju prevremeno starenje kože.
       Vitamini i posebni sastojci belog čaja pomažu regeneraciju ćelija i poboljšavaju mikrocirkulaciju. Regenerišu krvne sudove, leče povrede, otklanjaju bore, kožu ispunjavaju energijom, štite kožu i vezivna tkiva od štetnih posledica sunčanja.
       Beli čaj sadrži alantoin koji pospešuje obnovu kože, ima važnu ulogu u ishrani kože, u zarastanju rana i regeneraciji ćelija. Kod lokalne primene deluje kao piling.


Ekstrakt kore od grane mimoze

       Ova retka, čudesna biljka raste samo u jednoj maloj oblasti u jugoistočnom Meksiku i to je jedino mesto na svetu gde drvo ove mimoze cveta. Ovo drvo je poznato i kao "drvo kože".
       Ekstrakt drveta Mimosa Tenuiflora ili "drveta kože" dokazano deluje kao regenerator kože.
       Danas se već primenjuje u mnogim centrima za lečenje opekotina, jer nanošenjem na oštećeni deo kože podmlađuje tkivo, regeneriše ćelije i leči.
       Ektrakt deluje neverovatno brzo i pokazuje poboljšanje brže nego bilo koje drugo poznato sredstvo na svetu. Ne postoji nijedna druga materija koju je čovek napravio, a da deluje kao ova supstanca za regenerisanje kože. U pravom smislu reči oživljava kožu i zato je najbolja za tretman akni, za lečenje povreda i drugih problematičnih stanja kože, rana koje ne zarastaju, opekotin i raznih iritacija kože.
       Zanimljivost: U Meksiku u području Oaxa dogodio se zemljotres, a posle toga harao je požar. Bilo je jako mnogo ljudi sa opekotinama i raznim povredama. Jedna organizacija donela je izuzetno hrabru, do tada neviđenu odluku i sve koji su imali opekotine i povrede lečila u skladu sa domaćom praksom pomoću praha dobijenog od kore jednog drveta koje raste u toj oblasti. Posle 90 dana svaki ozleđeni u požaru koji je bio tretiran prahom od kore tog drveta pokazivao je poboljšanje  i  povrede i opekotine na koži su bile izlečene. To čudesno drvo se zove Mimosa Tenuiflora a organizacija se zove Crveni Krst ! 


Mirela Vujanović
Independent Distributor
ID 360000158781

 064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com



                                                                                        





Нема коментара:

Постави коментар