недеља, 21. јул 2013.

Forever PRO 6 (263)

Forever PRO 6 - reguliše rad prostate 


Forever PRO 6 je mešavina šest vitamina, minerala i biljaka namenjenih prostati. Prostata je žlezda veličine oraha i nalazi se ispod bešike. Mnogi muškarci starosti preko 40 godina osetili su poboljšanje stanja prostate upotrebom prirodnih preparata. Saw Palmetto i Pygem Extract sadrže esencijalne masne kiseline i sterole koji su neophodni za pravilan rad prostate.

Vitamin E, selen i likopen ( iz paradajza) su snažni antioksidanti koji pomažu ispravnom funkcionisanju prostate tako što sprečavaju razorno dejstvo slobodnih radikala.

Beta sitosterol dodatno doprinosi pravilnoj funkciji prostate, smatra se da doprinosi i održavanju nivoa dobrog holesterola.

Saw Palmetto (Serenoa repens) je palma koja raste u Severnoj Americi i to na jugoistočnoj obali Atlantika. Plod, tačnije sitne bobice ove palme pokazale su se izuzetno efikasne kod uvećane prostate i ćelavosti. Deluje kao anti-androgen.

Pygenum Africanum je zimzeleno drvo koje raste u višim oblastima centralne i južne Afrike. Koristi se za smetnje sa mokrenjem. Dokazano je da ima tri sastojka koji mogu pomoći kod uvećane prostate.Njegova dejstva su:
- smanjuje upalu i otok prostate,
- smanjuje probleme sa mokrenjem,
- pomaže u jačanju seksualne aktivnosti.

Iskorišćavanjem moći ovih blagotvornih sastojaka i njihovim koncentrisanjem u proizvod koji se jednostavno koristi, FLP je proizveo najjače prirodno sredstvo za ispravno funkcionisanje prostate na tržištu danas.

Način upotrebe: tri tablete dnevno kao dodatak ishrani
Pakovanje: 90 tableta


http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Pro_6_SR.pdf


Mirela Vujanović
Independent Distributor

ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com




понедељак, 15. јул 2013.

Arthritis - preporuka

Forever Freedom, Forever Arctic Sea, Forever Garlic - Thyme,  Aloe Heat Lotion  

Artritis je upalna bolest koja najčešće zahvata zglobove.Postoji preko sto vrsta artritisa, koje mogu uticati na različita područja tela.Osim na zglobovima, neki oblici artritisa povezani su s bolestima drugih tkiva i organa u telu.Najčešće vrste su osteoartritis, giht i reumatoidni artritis.Ova opaka bolest ne pogađa samo starije osobe. Ljudi svih dobi, uključujući decu i mlađe odrasle osobe, mogu razviti artritis.


Forever Freedom®



Forever Freedom®
Sadrži bogate hranljive materije stabilizovanog Aloe Vera Gela sa glukozamin sulfatom i hondroitin sulfatom - dva prirodna elementa koja su se pokazala kao dobra pomoć u održavanju zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.

Veći broj studija ukazuje na to da glukozamin (u količini od 1500 mg dnevno) deluje zaštitno na hrskavicu,usporava propadanje i pomaže obnavljanje hrskavice, jer ima povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova.

Forever Freedom®
https://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/196_Forever_Freedom_SRB.pdf

Forever Arctic Sea®

Forever Arctic Sea®
Kombinujući Omega-3 i Omega-9, on obezbeđuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji može ciljano poboljšati i pružiti podršku održavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi
Simptomi koji ukazuju na nedostatak Omega-3:
- suva koža,
- problemi sa vodom koja se zadržava,
- trnjenje ruku ili nogu,
- visok krvni pritisak,
- povišeni trigliceridi,
- sklonost ka infekcijama i upalnim procesima,
- otežano skidanje kilaže,
- pogoršana memorija i sposobnost učenja,
- loša koordinacija,
- pogoršanje vida,
- kod dece usporen razvoj.

Forever Arctic Sea®
http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/Forever_Arctic_Sea_novi.pdf
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/11/arctic-sea-super-omega-3-039.html

Forever Garlic-Thyme®

Forever Garlic-Thyme®
Beli luk sadrži više od 200 biološki aktivnih materija.Najdelotvorniji je alicin koji poseduje snažno antibakterijsko dejstvo.Sadrži alicinom -eterično ulje u kome ima sumpora bez azota, a koje ima blagotvorno dejstvo na krvne sudove i srce.Pored toga što blagotvorno deluje na prokrvljenost i ishranjenost srčanog mišića, blagotvorno deluje i na celokupan sistem krvnih sudova u organizmu. Njegovo dejstvo posebno je povoljno na periferne krvne sudove ekstremiteta, na krvne sudove mozga i očiju.Beli luk deluje povoljno na celokupni sistem za varenje, pomaže kod bronhitisa i mnogih plućnih bolesti. Uništava mnoge bakterije (ešerihije,stafilokoke...), deluje protiv mnogih virusa i parazita, otklanja nesanicu, povoljno deluje na rad jetre, reguliše krvni pritisak. Treba ga upotrebljavati i kod crevnih poremećaja.
Uz dodatak timijana ( takođe vekovima poznate lekovite biljke) FLP nudi ulje belog luka u kapsulama koje su bez mirisa i štetnog dejstva na sluzokožu želuca, koje sveži beli luk ima. Forever Garlic-thyme može koristiti svako, bez straha od neprijatnog zadaha i pečenja u želucu.

https://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/065_Garlic_Thyme_SRB.pdf
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/07/forever-garlic-thyme-65.html

Aloe Heat Lotion


Aloe Heat Lotion
Aloe Heat Lotion omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osećaj topline a izrađena je od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela. Ova krema je izuzetan losion za masažu, kao sredstvo za lokalno smirivanje i relaksaciju. Obzirom na posebno svojstvo razvijanja toplote, Aloe Heat Lotion ima izuzetno umirujuće dejstvo.
Upotreba Aloe Heat Lotion: Kod sportskih povreda kao npr. istegnuća mišića, grčeva, negnječenja, udaraca, iščašenja i sl. Može se primeniti i kod problema sa zglobovima i reumom, išijasa i artritisa. Dejstvo mu se može povećati ako se na povređeno mesto prethodno primeniti Aloe aktivator ili Aloe First! Heat Lotion nanosimo spolja na povređeno mesto. Najbolje je naneti dva namaza i uviti (omotati). Tim postupkom se otvaraju pore na koži. Ostavimo da deluje i kad pomislimo da više ne možemo izdržati, pečenje i bol nestaju. 

Aloe Heat Lotion
http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Heat_Lotion_SR.pdf
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/04/aloe-heat-lotion-064.html


Mirela Vujanović
Independent Distributor

ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com



Check it out at 
https://www.foreverliving.com/marketing/joinnow/applicationForm.doaction=display&store=USA&distribID=360000158781&langID=en
Check it out at       http://www.foreverliving.com?store=USA&distribID=360000158781






субота, 13. јул 2013.

Forever NATURE'S 18 (271)

Forever Nature's 18 - osamnaest vrsta voća i povrća, obezbeđuje dnevnu potrebu prirodnih antioksidanasa i stimuliše jačanje imunog sistema.


Forever Natur's 18 stvoren je sa namerom da ispoštuje preporuke da svaki čovek treba da ima pet obroka koji se sastoje od voća i povrća, čak i onda kad zbog svojih obaveza to nismo u stanju. Pogotovo što su nam potrebe za voćem i povrćem zbog stresa i pojačanog trošenja još naglašenije.
Forever Nature's 18 je skladna mešavina voća i povrća "teške kategorije". Samo četri tablete daju nam antioksidantni ekvivalent pet porcija voća i povrća na dan: grožđe,jabuke, kupine, plava borovnica, bobice zove, brusnica, maline i ekstrakt semena grožđa su sa svojim antioksidantnim fitohemikalijama podrška imuno sistemu.Rutin koji je nađen u grejpfrutu, limunu, pomorandži bitno utiče na cirkulaciju, a banana bogata kalijumom reguliše krvni pritisak. Šargarepa, kupus,karfiol, celer i boranija eliminišu slobodne radikale iz organizma. Kivi, suve šljive, crveni biber, tikvice, peršun podrška su digestivnom sistemu i važni su za dobar vid.

Forever Nature's 18 je prijatnog ukusa i lako svarljiva tableta koja nam zamenjuje dnevne potrebe antioksidanasa iz voća i povrća. Nature's 18 stvara mogućnost da bez obzira na to kako nam je protekao dan, sve štetne materije iz našeg organizma budu izbačene i tako pomaže očuvanju našeg zdravlja.



  • Izuzetno jak prirodni antioksidans
  • Poboljšava fizičko i mentalno stanje
  • Stimuliše jačanje imunog sistema
  • Prevencija nastanka bolesti
  • Potpomaže brži oporavak posle bolesti ili operacije
  • Učestvuje u normalizaciji varenja i cirkulacije

Upotreba: četri dablete u toku dana, sažvakati i zaliti
čašom vode.
Pakovanje: 30 tabli sa 4 tablete (120 tableta)

https://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/271_Forever_Natures_18_SRB.pdf

Forever Nature’s 18®


Are you getting your recommended 5 servings a day of fruits and vegetables? The National Cancer Institute’s nutritional guidelines state that everyman, woman and child should consume a minimum of 5 servings of fruits and vegetables a day. Fruits and vegetables contain powerful health-promoting and immune-enhancing antioxidants and other plant substances our bodies need daily.

Forever Living knows that our good intentions of eating a balanced diet are not always met. We want to make sure that you and your family meet these minimum requirements, so we have created Forever Nature’s 18® – a proprietary blend of fruits and vegetables that are the heavyweights, so to speak, when it comes to supporting your health.

Just 4 tablets give you the antioxidant equivalent of eating 5 servings of fruits and vegetables a day: Grape, Apple, Blueberry, Elderberry, Cranberry, Raspberry, and Grape Seed Extract all support the immune system with their antioxidant plant substances. Rutin, which is found in Oranges, Grapefruit, Lemons and Limes, has been shown to support healthy joint function and circulation, and Bananas are known for their ability to support healthy blood pressure levels. Carrots, Cabbage, Cauliflower, Celery and Green Beans are all noted for their ability to promote good health through the elimination of free radicals in the body. And Kiwi, Prunes, Red Bell Pepper, Zucchini and Parsley all provide Vitamin C as well as promoting good digestion and eye health.

Forever Nature’s 18® is a pleasant-tasting, easy-to chew tablet that delivers your daily requirement of antioxidants from fruits and vegetables. A daily serving of Forever Nature’s 18® is your way of supporting your body with the fruits and vegetables it needs to maintain your health.

Forever Nature’s18® is Forever Living’s way of assuring you that no matter what your day throws at you, the antioxidant benefits of 5 servings of fruits and vegetables are conveniently at your disposal!

  • 4 tablets give you the antioxidant equivalent of eating 5 servings of fruits and vegetables a day
  • Fruits and vegetables contain powerful health-promoting and immune-enhancing antioxidants plus other plant substance
  • Chewable, great tasting tablet – ideal for the entire family!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


http://discoverforever.com/video.php?id=17&tab=2
http://discoverforever.com/video.php?id=20&tab=2

петак, 12. јул 2013.

Forever Garlic - Thyme (65)

Forever Garlic - Thyme kapsule bez ukusa i mirisa, sadrže ekvivalent 1000 mg belog luka i majčinu dušicu, moćne antioksidanse bogate germanijumom i selenom. Odličan je kod povišenog krvnog pritiska, triglicerida, holesterola i  bitan za bolje funkcionisanje sistema za varenja !





Beli luk sadrži više od 200 biološki aktivnih materija.Najdelotvorniji je alicin koji poseduje snažno antibakterijsko dejstvo.Sadrži alicinom -eterično ulje u kome ima sumpora bez azota, a koje ima blagotvorno dejstvo na krvne sudove i srce.Pored toga što blagotvorno deluje na prokrvljenost i ishranjenost srčanog mišića, blagotvorno deluje i na celokupan sistem krvnih sudova u organizmu. Njegovo dejstvo posebno je povoljno na periferne krvne sudove ekstremiteta, na krvne sudove mozga i očiju.Beli luk deluje povoljno na celokupni sistem za varenje, pomaže kod bronhitisa i mnogih plućnih bolesti. Uništava mnoge bakterije (ešerihije,stafilokoke...), deluje protiv mnogih virusa i parazita, otklanja nesanicu, povoljno deluje na rad jetre, reguliše krvni pritisak. Treba ga upotrebljavati i kod crevnih poremećaja.
Uz dodatak timijana ( takođe vekovima poznate lekovite biljke) FLP nudi ulje belog luka u kapsulama koje su bez mirisa i štetnog dejstva na sluzokožu želuca, koje sveži beli luk ima. Forever Garlic-thyme može koristiti svako, bez straha od neprijatnog zadaha i pečenja u želucu.

http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Garlic_thyme_SR.pdf

Rok trajanja: 4 godine
Pakovanje: 100 kapsula


Forever Garlic-Thyme®

The dietary use of garlic and thyme has been traced back thousands of years. An Egyptian papyrus dating from 1,500BC listed 22 healthy uses for garlic. Today, we are starting to understand how they work.

Garlic and thyme, the two powerful antioxidants found in Forever Garlic-Thyme®, combine to create a great tool in maintaining good health. When garlic is cut or crushed, enzymes react to produce a powerful immune-enhancing agent. Studies have shown that garlic’s other ingredients help the metabolism convert fats to energy and protect the body against free radicals.

Thyme contains saponins and other beneficial antioxidant substances.

  • Powerful antioxidant
  • Odorless, softgel capsule
  • Helps protect the body against free radicals
  • Helps support the conversion of fats to energy

The statements contained herein have not been evaluated by the FDA. The products discussed are not intended to diagnose, mitigate, treat, cure or prevent a specific disease or class of diseases. You should consult your family physician if you are experiencing a medical problem.


https://gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/download/products/2013_Product_Manual/065_Forever_Garlic_Thyme_ENG.pdf




Mirela Vujanović
Independent Distributor
064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com