понедељак, 15. јул 2013.

Arthritis - preporuka

Forever Freedom, Forever Arctic Sea, Forever Garlic - Thyme,  Aloe Heat Lotion  

Artritis je upalna bolest koja najčešće zahvata zglobove.Postoji preko sto vrsta artritisa, koje mogu uticati na različita područja tela.Osim na zglobovima, neki oblici artritisa povezani su s bolestima drugih tkiva i organa u telu.Najčešće vrste su osteoartritis, giht i reumatoidni artritis.Ova opaka bolest ne pogađa samo starije osobe. Ljudi svih dobi, uključujući decu i mlađe odrasle osobe, mogu razviti artritis.


Forever Freedom®



Forever Freedom®
Sadrži bogate hranljive materije stabilizovanog Aloe Vera Gela sa glukozamin sulfatom i hondroitin sulfatom - dva prirodna elementa koja su se pokazala kao dobra pomoć u održavanju zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.

Veći broj studija ukazuje na to da glukozamin (u količini od 1500 mg dnevno) deluje zaštitno na hrskavicu,usporava propadanje i pomaže obnavljanje hrskavice, jer ima povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova.

Forever Freedom®
https://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/196_Forever_Freedom_SRB.pdf

Forever Arctic Sea®

Forever Arctic Sea®
Kombinujući Omega-3 i Omega-9, on obezbeđuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji može ciljano poboljšati i pružiti podršku održavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi
Simptomi koji ukazuju na nedostatak Omega-3:
- suva koža,
- problemi sa vodom koja se zadržava,
- trnjenje ruku ili nogu,
- visok krvni pritisak,
- povišeni trigliceridi,
- sklonost ka infekcijama i upalnim procesima,
- otežano skidanje kilaže,
- pogoršana memorija i sposobnost učenja,
- loša koordinacija,
- pogoršanje vida,
- kod dece usporen razvoj.

Forever Arctic Sea®
http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/Forever_Arctic_Sea_novi.pdf
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/11/arctic-sea-super-omega-3-039.html

Forever Garlic-Thyme®

Forever Garlic-Thyme®
Beli luk sadrži više od 200 biološki aktivnih materija.Najdelotvorniji je alicin koji poseduje snažno antibakterijsko dejstvo.Sadrži alicinom -eterično ulje u kome ima sumpora bez azota, a koje ima blagotvorno dejstvo na krvne sudove i srce.Pored toga što blagotvorno deluje na prokrvljenost i ishranjenost srčanog mišića, blagotvorno deluje i na celokupan sistem krvnih sudova u organizmu. Njegovo dejstvo posebno je povoljno na periferne krvne sudove ekstremiteta, na krvne sudove mozga i očiju.Beli luk deluje povoljno na celokupni sistem za varenje, pomaže kod bronhitisa i mnogih plućnih bolesti. Uništava mnoge bakterije (ešerihije,stafilokoke...), deluje protiv mnogih virusa i parazita, otklanja nesanicu, povoljno deluje na rad jetre, reguliše krvni pritisak. Treba ga upotrebljavati i kod crevnih poremećaja.
Uz dodatak timijana ( takođe vekovima poznate lekovite biljke) FLP nudi ulje belog luka u kapsulama koje su bez mirisa i štetnog dejstva na sluzokožu želuca, koje sveži beli luk ima. Forever Garlic-thyme može koristiti svako, bez straha od neprijatnog zadaha i pečenja u želucu.

https://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/SRB/products/065_Garlic_Thyme_SRB.pdf
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/07/forever-garlic-thyme-65.html

Aloe Heat Lotion


Aloe Heat Lotion
Aloe Heat Lotion omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osećaj topline a izrađena je od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela. Ova krema je izuzetan losion za masažu, kao sredstvo za lokalno smirivanje i relaksaciju. Obzirom na posebno svojstvo razvijanja toplote, Aloe Heat Lotion ima izuzetno umirujuće dejstvo.
Upotreba Aloe Heat Lotion: Kod sportskih povreda kao npr. istegnuća mišića, grčeva, negnječenja, udaraca, iščašenja i sl. Može se primeniti i kod problema sa zglobovima i reumom, išijasa i artritisa. Dejstvo mu se može povećati ako se na povređeno mesto prethodno primeniti Aloe aktivator ili Aloe First! Heat Lotion nanosimo spolja na povređeno mesto. Najbolje je naneti dva namaza i uviti (omotati). Tim postupkom se otvaraju pore na koži. Ostavimo da deluje i kad pomislimo da više ne možemo izdržati, pečenje i bol nestaju. 

Aloe Heat Lotion
http://gallery.foreverliving.com/gallery/HUN/download/products/Heat_Lotion_SR.pdf
http://aloeverazdravaishrana.blogspot.com/2013/04/aloe-heat-lotion-064.html


Mirela Vujanović
Independent Distributor

ID  360000158781

064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com



Check it out at 
https://www.foreverliving.com/marketing/joinnow/applicationForm.doaction=display&store=USA&distribID=360000158781&langID=en
Check it out at       http://www.foreverliving.com?store=USA&distribID=360000158781






Нема коментара:

Постави коментар