понедељак, 24. март 2014.

Iznenađujuća istina o Aloe Veri !






Za alojom ste posegnuli nakon suviše vremena provedenog na suncu. Primetili ste da je ona jedna od glavnih sastojaka u većini proizvoda koje koristite za ličnu negu. Oduvek je bila tu. Nešto jednostavno. Uobičajeno. Nešto čemu se veruje.

Postoji razlog zašto se aloe vera gelu tako veruje i zbog čega je on sastojak u proizvodima koje svakodnevno srećete. Taj razlog datira još od pre mnogo hiljada godina. Najranije civilizacije duboko su poštovale ovu izuzetnu biljku zbog njenih neverovatnih svojstava. Legendarna upotreba aloje prenosila se kroz vreme s kolena na koleno, a sada je sve to obogaćeno naučnim inovacijama i vekovima iskustva.

Neka Vas aloja iznenadi pošto ona :
* hrani Vaš digestivni trakt
* daje Vam energiju
* štiti kožu od slobodnih radikala
* podstiče prirodnu regeneraciju kože
* predstavlja jedini vegetarijanski izvor vitamina B12
* i još toliko toga

Forever Living Products nudi Vam kompletnu liniju proizvoda za negu na bazi 100% čistog aloe vera gela. Rukom brana sa naših plantaža i istog trenutka stabilizovana kako bi joj se očuvala čistoća, naša aloja hrani Vaše telo- i iznutra i spolja- zahvaljujući proizvodima koji se kreću od anti-age tretmana za negu lica do ukusnih napitaka  bogatih antioksidantima.




Mirela Vujanović
Independent Distributor
ID 360000158781

 064 254 36 93
mirelavujanovic@yahoo.com



Check it out at 
https://www.foreverliving.com/marketing/joinnow/applicationForm.doaction=display&store=USA&distribID=360000158781&langID=en

Check it out at       http://www.foreverliving.com?store=USA&distribID=360000158781





Нема коментара:

Постави коментар